Най-добрият ни тенисист  стартира с победа участието си на турнира от

...
Най-добрият ни тенисист  стартира с победа участието си на турнира от
Коментари Харесай

Григор Димитров прегази 16-ия в света на старта в Синсинати

Най-добрият ни тенисист   стартира с победа присъединяване си на шампионата от сериите Мастърс 1000 в Синсинати, откакто надделя испанеца Роберто Баутиста Агут с 6:3, 6:4 за 83 минути игра. Григор игра доста по-силно от 16-ия в света, който по този начин и не съумя да се нагоди към играта на българина и закономерно загуби.

Срещата стартира по най-хубавия метод за Гришо, който направи ранен пробив и поведе с 3:0. Баутиста Агут не съумя да запише уинър на сметката си до петия гейм, защото играеше прекомерно внимателно и не се усещаше удобно на твърдата настилка в Синсинати. За неудобството на испанеца спомогна и играта на Григор, която не му разреши да разгърне неговия жанр на игра.

Втората част стартира с замяна на два пробива, с което изглеждаше, че Баутиста Агут ще се завърне в мача. Двамата тенисисти вървяха гейм за гейм до 3:4, когато се изля дъжд над Синсинати и мачът беше пресечен. След подновяването Григор изравни резултата, а по-късно и проби противника си. Българинът сервира за мача и не даде точка на противника си, класирайки се за втория кръг.



Още от ТЕНИС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР